Ter visielegging ontwerp bestemmingsplan Paardensportvereniging Hippos

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gorinchem maken bekend dat met ingang van woensdag 23 november 2022 tot en met dinsdag 3 januari 2023 het ontwerp bestemmingsplan Paardensportvereniging Hippos, identificatienummer NL.IMRO.0512.2022.20 dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht het ontwerp bestemmingsplan Paardensportvereniging Hippos voor een ieder ter inzage ligt.

Plangebied

Het plangebied ligt ten zuiden van de Haarweg ten hoogte van de Hoogblokbloklandseweg in Gorinchem.

Doel

Paardensportvereniging Hippos bevindt zich in de huidige situatie op een locatie die wordt ontwikkeld tot scholencampus. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken worden de paardensportvereniging verplaatst naar een nabijgelegen perceel ten zuiden van de Haarweg, ten hoogte van de Hoogbloklandseweg

Inzien

Het ontwerp bestemmingsplan wordt digitaal beschikbaar gesteld op een landelijke voorziening en is te raadplegen via:

www.ruimtelijkeplannen.nl. onder plancode NL.IMRO.0512.BP2022203-3001

Het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning kunnen elke werkdag worden ingezien tijdens de openingsuren van het stadhuis (informatiehoek), Stadhuisplein 1 te Gorinchem

Zienswijzen

Vanaf woensdag 30 november 2022 tot en met dinsdag 10 januari 2023 kan iedereen zowel een schriftelijke als een mondelinge zienswijze indienen op een of meerdere van bovengenoemde besluiten. Schriftelijke zienswijzen ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam, en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Schriftelijke zienswijzen ten aanzien van de ontwerp omgevingsvergunning dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De zienswijze dient de volgende informatie bevatten: naam en adres van de indiener, datum van de zienswijze en op welk(e) ontwerpbesluit(en) de zienswijze betrekking heeft.

Degene die mondeling zienswijzen wenst in te dienen, kan hiervoor binnen eerdergenoemde termijn van zes weken een afspraak maken met de heer Wulffele van de afdeling ruimtelijke ontwikkeling, via telefoonnummer 0183659382. E-mailen kan naar N.Wulffele@gorinchem.nl.

Naar boven