Ontwerpbestemmingsplan “Parapluherziening parkeren 2022” (BP1217) en ontwerp-beheersverordening “Parapluherziening parkeren 2022”

Dit bestemmingsplan is een aanvulling op het reeds geldende ‘Paraplubestemmingsplan parkeren 2018’. Door middel van de toegevoegde regels wordt verzekerd dat een initiatiefnemer van toekomstige plannen voldoende parkeerplaatsen aanlegt in overeenstemming met het gemeentelijk parkeerbeleid, in alle situaties waarin de parkeerbehoefte verandert. Gelijktijdig met de vaststelling van dit bestemmingsplan zal een beheersverordening vastgesteld worden voor de kern Velddriel met dezelfde regels.

Inzien

Van 23 november 2022 tot en met 3 januari 2023 liggen het ontwerpbestemmingsplan, de ontwerp-beheersverordening en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt het bestemmingsplan ook vinden op;

 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.BP1217-ON01

De beheersverordening kunt u ook vinden op;

  • 1.

    de website https://www.officielebekendmakingen.nl/ tijdens de inzageperiode. De stukken liggen digitaal ter inzage bij de kennisgeving van het ontwerpbestemmingsplan, in het Gemeenteblad van Maasdriel.

Reageren

Iedereen kan tijdens de inzagetermijn reageren op het ontwerpplan. Uw zienswijze stuurt u onder vermelding van 'BP1217' aan: de gemeenteraad van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wij ontvangen bij voorkeur uw zienswijzen schriftelijk, per e-mail is niet mogelijk!

Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Reacties die enkel betrekking hebben op de beheersverordening kunnen ook ingediend worden op dezelfde wijze als reacties op het bestemmingsplan, zoals hierboven genoemd.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar dhr. T. Fiers

Naar boven