Besluit op omgevingsvergunning regulier, Kerkstraat 40, 6031CH Nederweert

Betreft: Plaatsen van zonnepanelen

Locatie: Kerkstraat 40, 6031CH Nederweert

Datum besluit:15 november 2022

Startdatum bezwaartermijn:16 november 2022

Kenmerk:2022-053544

Het besluit gaat over de activiteit(en):

  • Het veranderen van een monument

U kunt alle stukken op afspraak inzien. Het besluit en bijbehorende stukken vindt u meestal ook als bijlage bij deze publicatie, tenzij de bestanden te groot zijn om te kunnen publiceren. Voor het inzien van alle stukken of voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Nederweert via info@nederweert.nl of telefoonnummer 0495-677111.

Niet eens met het besluit?

Bent u het met dit besluit niet eens, dan kunt u (als u belanghebbende bent) hiertegen bezwaar maken. Uw bezwaarschrift stuurt u naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nederweert, Postbus 2728, 6030 AA Nederweert.

In het bezwaarschrift schrijft u tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom u het niet eens bent met ons besluit. Denkt u er aan dat u het bezwaarschrift ondertekent en dat u uw naam en adres vermeldt. Een bezwaarschrift moet binnen 6 weken na de startdatum bezwaartermijn worden ingediend.

Bij spoedeisende redenen / belangen kunt u om een voorlopige bij de rechter vragen. Meer informatie hierover kunt u krijgen via de griffie van de rechtbank Limburg. Een voorlopige voorziening vragen is niet gratis. De griffie van de rechtbank kan u informeren over de kosten.

Het college van Burgemeester en Wethouders van Nederweert.

Naar boven