Ontwerp uitwerkingsplan ‘De Volkstuin’

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken het volgende bekend.

Het ontwerp uitwerkingsplan ‘De Volkstuin’ met de daarbij behorende stukken ligt voor iedereen ter inzage op grond van artikel 3.9 a van de Wet ruimtelijke ordening.

Uitwerkingsplan

Het ontwerp uitwerkingsplan voorziet in de ontwikkeling voor woningbouw op het perceel van de voormalige volkstuin Kweeklust aan Het Pad van Amiens in Grootebroek. Het maakt onderdeel uit van de woningbouwontwikkeling Waterweide.

Ter inzage

Het ontwerp uitwerkingsplan ligt met ingang van donderdag 10 februari 2022 tot en met woensdag 23 maart 2022 voor zes weken ter inzage bij de gemeente Stede Broec. De stukken kunnen gedurende deze periode online worden ingezien op de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.UWPVolkstuin-ON01.

Voor het inzien van de papieren versie van het ontwerp uitwerkingsplan kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0228-510111 of via www.stedebroec.nl

Zienswijzen

Tijdens de ter inzage periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerp uitwerkingsplan indienen bij het college. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan het college van Stede Broec, Postbus 20, 1610AA Bovenkarspel.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient u tijdig, bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de ter inzage termijn, een afspraak te maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, telefoonnummer: 0228-510111.

Naar boven