Anterieure overeenkomst

 

Gemeente Opmeer

Een anterieure overeenkomst als bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening – Koningspade 11 te Hoogwoud, gelegen aan de Koningspade 11 in Hoogwoud en ter inzagelegging van de zakelijke beschrijving in overeenstemming met artikel 6.2.12 Besluit ruimtelijke ordening (Bro).

 

Op 8 november 2022 is het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Opmeer de anterieure overeenkomst als bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening aangegaan, voor het mogelijk maken van bouwen buiten het bouwvlak van een nieuwe loods en twee sleufsilo’s, met betrekking tot het perceel kadastraal bekend Sectie V, nummers 275en 300.

 

1.1 Zakelijke beschrijving

Deze overeenkomst is met de initiatiefnemer aangegaan voor de uitgebreide omgevingsvergunning Koningspade 11 in Hoogwoud, een plan dat voorziet in het bouwen van een nieuwe loods en twee sleufsilo’s.

 

1.2 Zakelijke inhoud

Hieronder staat een korte weergave van de zakelijke inhoud van de overeenkomst;

 

  • 1.

    - De gemeente neemt de inspanningsverplichting op zich om een planologisch besluit te nemen dat de verwezenlijking van het Project mogelijk maakt onder de in de Overeenkomst vastgelegde voorwaarden.

  • 2.

    - Partijen zijn tot overeenstemming gekomen ten aanzien van het verplichte kostenverhaal, welke overeenstemming zij in onderhavige Overeenkomst hebben vastgelegd.

     

1.3 Geen zienswijzen, bezwaar, beroep

Het is niet mogelijk om tegen deze overeenkomst zienswijzen, bezwaar of beroep in te dienen.

 

1.4 Vragen

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail vergunningen@opmeer.nl en/of gemeente@opmeer.nl.

Naar boven