Gees - Dorpsstraat: voor het organiseren van het evenement Gees in Wintersfeer

De Burgemeester van Coevorden maakt bekend dat op grond van artikel 2:25 van de Algemene plaatselijke verordening Coevorden 2020 vergunning is verleend voor het organiseren van het evenement Gees in Wintersfeer op 25 en 26 november 2022 te Gees.

 

Er is toestemming verleend voor: Marktkramen met een breedte van 4 meter; Oliebollenkraam (ter hoogte van Dorpsstraat 70b); Snackwagen (ter hoogte van Dorpsstraat 70).

 

Verkeersmaatregelen: toestemming verleend om gedurende het evenement binnen de dorpskern van Gees de volgende wegen voor het doorgaande verkeer af te sluiten: de Dorpsstraat, vanaf de Waterveensweg tot aan de Holtweg;de Dorpsstraat bij de kruising Tilweg;

de Dorpsstraat bij de kruising Goringdijk; de Schaapveensweg/Zeeweg; de Kruisakkerweg/Oude Steeg; de Wethouder H. Euvingstraat/Oude Steeg;de Lutmarsweg/bungalowpark “De Kamp”;de Lutmarsweg/Nieuwe Eggerkampweg;het Goringbos bij de P-plaats van de Kerk;

Het doorgaande verkeer dient te worden omgeleid vanaf de rotonde tussen Oosterhesselen en Gees vanuit de richting Oosterhesselen;De omleiding is als volgt: via Oosterhesselerbrug richting Zwinderen en vanuit Zwinderen langs het kanaal richting Oosterhesselen/Aalden/Zweeloo, vanuit de richting Nieuw Balinge wordt het doorgaande verkeer omgeleid via Meppen.

 

Het college van burgemeester en wethouders van Coevorden heeft een geluidsontheffing verleend op grond van artikel 4:6 lid 2 APV voor: Gees in Wintersfeer op 25 en 26 november 2022 van 15:00 uur ot 21:00 uur te Gees

 

Het College van burgemeester en wethouders van Coevorden verleent u ontheffing voor het plaatsen van reclameborden en/of spandoeken op grond van artikel 2:10 , lid 4 van de APV: 2 spandoeken (1x promotie evenement en 1x sponsordoek); spandoek in weiland bij de rotonde tussen Gees en Oosterhesselen. Sponsordoek in de berm kruising Dorpsstraat-Tilweg van 11 november tot 26 november 2022.

 

De burgemeester van de gemeente Coevorden verleent een ontheffing op grond van art. 35 van de Alcoholwet voor het verstrekken van zwak-alcoholische dranken tijdens Gees in Wintersfeer op 25 en 26 november 2022 van 15:00 uur tot 21:00 uur te Gees.

 

Verzonden op 10 november 2022

 

Kenmerk ZAAKNR. 62640-2022

 

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit aan de aanvrager schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indienen tegen dit besluit. Zie hiervoor de informatie op https://www.coevorden.nl/bezwaarschrift-indienen.

 

Coevorden, 14 november 2022

Naar boven