Voorgenomen gronduitgifte Eeneind

Gemeente Nuenen c.a. is (toekomstig) eigenaar van de hierna genoemde percelen:

  • -

    Nuenen sectie C nummer 3751

  • -

    Nuenen sectie C nummer 3973

  • -

    Nuenen sectie D nummer 2487

Over een gedeelte van deze percelen wordt het snelfietspad Helmond-Eindhoven gerealiseerd. De gemeente Nuenen c.a. geeft hierbij kennis voornemens te zijn de ongebruikte delen van voornoemde percelen die na realisatie overblijven te verkopen aan de eigenaren van de aangrenzende percelen te weten Nuenen sectie C nummer 3985, Nuenen sectie C nummer 3971 en Nuenen sectie D nummer 4341.

De gemeente Nuenen c.a. meent dat beoogd kopers de enige serieuze gegadigden zijn om bedoelde gronden aan uit te geven gezien de ingesloten ligging van betreffende gronden tussen het snelfietspad en de reeds in eigendom zijnde percelen van kopers.

Vervaltermijn

Tegen de voorgenomen verkoop kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Awb worden ingediend c.q. ingesteld.

Bent u het niet eens met de deze voorgenomen verkoop, dan dient u binnen 20 kalenderdagen na dagtekening van deze publicatie een kort geding aanhangig te maken bij de rechtbank Eindhoven. Indien u een kort geding aanspant, verzoeken wij u ons dit binnen voornoemde termijn van 20 kalenderdagen schriftelijk mede te delen, bij voorkeur door het per e-mail opsturen van de conceptdagvaarding naar zaken@nuenen.nl onder vermelding van ‘Zaaknummer 1071642’.

Deze termijn is een vervaltermijn. Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht vervalt het recht u tegen het aangaan en uitvoeren van de koopovereenkomsten te verzetten en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. De gemeente Nuenen c.a. en de beoogd kopers zouden immers onredelijk worden benadeeld indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn(en) alsnog tegen het voornemen resp. het aangaan van de overeenkomsten zou worden opgekomen.

Met deze publicatie geeft de gemeente Nuenen c.a. uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021, ECLI:NL:HR:2021:1778 (Didam-arrest).

Nuenen, 10 November 2022

Burgemeester en wethouders Nuenen ca

Naar boven