Ontwerp bestemmingsplanwijziging “Buitengebied wijziging 2022 Moleneind 2” (BP1246)

Het college is van plan een agrarisch bouwperceel te wijzigen betreffende het perceel Moleneind 2 te Alem (kadastraal bekend gemeente Maasdriel, sectie B, nummers 338 en 379) voor de sloop van de bestaande bedrijfsbebouwing, omzetting van de bedrijfswoning naar een burgerwoning en de realisatie van één nieuwe woning.

In het geldende bestemmingsplan “Buitengebied herziening 2016” heeft het perceel aan het Moleneind 2 te Alem de bestemming ‘Agrarisch met waarden’.

Met voorliggend wijzigingsplan wordt ter plaatse van Moleneind 2 de bestemming gewijzigd van Agrarisch met waarden (met bouwvlak) naar Wonen met toevoeging van een bouwvlak, waardoor een woning gebouwd kan gaan worden. Deze aanpassing wordt mogelijk gemaakt door de VAB-regeling, waarbij bedrijfsgebouwen (aan de Moleneind 2 te Alem) worden gesloopt.

Inzien

Van donderdag 17 november 2022 tot en met woensdag 28 december 2022 ligt het ontwerpwijzigingsplan en de daarbij horende stukken tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt het ontwerp wijzigingsplan ook vinden op:

Reageren

Belanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn reageren op het plan. Uw zienswijze stuurt u onder vermelding van 'BP1246' aan: het college van de gemeente Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wij ontvangen bij voorkeur schriftelijke zienswijzen, per e-mail is niet mogelijk!

Als u uw zienswijze mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar mevrouw J. Bone-Vergeer.

Naar boven