Kennisgeving ontvangst uitwegmelding Dijkerhoekseweg 5 in Holten

Op 3 november 2022 heeft de gemeente een melding ontvangen voor activiteiten op de locatie Dijkerhoekseweg 5 in Holten. De melding betreft het aanleggen van een uitweg in het buitengebied met aansluiting op de weg. Voor deze activiteiten geldt geen vergunningplicht. De melding is geregistreerd onder zaaknummer 1742-IV-2213796.

Procedure

De uitweg mag worden aangelegd als het college niet binnen 4 weken na ontvangst van de melding heeft beslist dat de gewenste uitweg wordt verboden.

Indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit de melding te accepteren of de uitweg te verbieden. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer.

De termijn voor het indienen van een bezwaar bedraagt 6 weken. Deze termijn start op de dag na het schriftelijk accepteren of verbieden van de uitweg of op de dag na het ongebruikt verstrijken van de beslistermijn van 4 weken. Er vindt geen publicatie plaats van het accepteren of weigeren van de melding.

Bezwaren stuurt u naar postbus 244, 7460 AE Rijssen of online via www.rijssen-holten.nl/bezwaar. U richt het bezwaarschrift aan het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen. In de ondertekening onderaan het besluit leest u welk bestuursorgaan dat is.

Tijdens de bezwaarprocedure geldt het genomen besluit. Dat betekent dat de activiteit mag worden uitgevoerd als de melding is geaccepteerd of niet binnen 4 weken door het college is verboden.

Hebt u een spoedeisend belang bij schorsing van het besluit? Dan kunt u naast het bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel, afdeling Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Op www.rijssen-holten.nl/bezwaar leest u meer over bezwaar. Een geprinte versie is verkrijgbaar bij de balie Ruimte.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht in het gemeentehuis bij de balie Ruimte. Maak hiervoor altijd eerst een afspraak. De medewerkers van de balie Ruimte kunt u ook telefonisch bereiken op (0548) 854 837.

Naar boven