Voornemen tot overdracht strook grond gelegen aan en nabij Kaffebergsweg

 

De gemeente Kerkrade is voornemens een strook grond, gelegen aan en nabij de Kaffebergsweg, over te dragen aan de huurder van de betreffende strook grond. De huurder is tevens eigenaar van de direct aan de strook grond grenzende percelen. De betreffende strook grond ligt als het ware ingesloten tussen de percelen welke in eigendom zijn van de huurder/koper.

De over te dragen strook betreft een gedeelte van het perceel kadastraal bekend als gemeente Kerkrade, sectie A nummer 6253, groot circa 1.301 vierkante meter.

 

De gemeente is van oordeel dat de huurder/koper de enige serieuze gegadigde is die voor deze overdracht in aanmerking komt omdat de koper, huurder is van de betreffende strook grond en derhalve een verhuursituatie wordt omgezet in een eigendomssituatie, alsmede rekening houdende met de ligging van de strook grond (direct grenzend aan en ingesloten tussen).

 

Uit het oogpunt van transparantie doet de gemeente deze publicatie. Bent u het niet eens met het voornemen van de Gemeente? Dan dient u binnen vier weken na de datum van deze publicatie, een kort geding tegen dit voornemen aanhangig te maken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

 

Voor vragen of inlichtingen kunt u terecht bij de heer P. Coorens, door het verzenden van een e-mail naar: gemeentehuis@kerkrade.nl.

Naar boven