Ontwerp Bestemmingsplan ‘Westeinde achter 5’, Venhuizen

Burgemeester en wethouders van Drechterland maken het volgende bekend.

Op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening ligt met ingang van vrijdag 11 november 2022 gedurende zes weken ter inzage:

  • 1.

    het ontwerp bestemmingsplan ‘Westeinde achter 5’ Venhuizen (NL.IMRO.0498.BPFruittuin-ON01)

  • 2.

    het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder voor het bestemmingsplan ‘Westeinde achter 5’ Venhuizen

Bestemmingsplan

Met het ontwerp bestemmingsplan wordt op het perceel Westeinde achter nummer 5 de bestaande maatschappelijke bestemming gewijzigd naar de bestemming 'Wonen 1', ‘Tuin 1’, en ‘Verkeer – Verblijfsgebied’ om zo de bouw van twee woongebouwen, ingevuld met respectievelijk 10 en 8 woningen, mogelijk te maken.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder liggen met ingang van vrijdag 11 november 2022 voor zes weken ter inzage bij de gemeente Drechterland. Voor het inzien van de stukken kunt u tijdens de openstelling van het gemeentehuis een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0228 352 352.

De stukken kunnen gedurende deze periode online worden ingezien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0498.BPFruittuin-ON01

Zienswijzen

Van vrijdag 11 november t/m 22 december 2022 kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp hogere grenswaarden Wet geluidhinder indienen bij het college.

Schriftelijke zienswijzen kunt u toesturen aan de gemeenteraad van Drechterland, Postbus 9, 1616 ZG in Hoogkarspel.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0228 352 352. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de ter inzage termijn, een afspraak te worden gemaakt.

Naar boven