Ontwerpbestemmingsplannen Parapluplan parkeerregels - partiële herziening en Parapluplan parkeerregels Haarlemmerliede en Spaarnwoude - partiële herziening ter inzageVul hier de titel in

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken het volgende bekend:

  • 1.

    het ontwerpbestemmingsplan Parapluplan parkeerregels - partiële herziening met planidentificatie NL.IMRO.0394.BPGlgbparkrglsherz-B001 en het ontwerpbestemmingsplan Parapluplan parkeerregels Haarlemmermeerliede en Spaarnwoude - partiële herziening met planidentificatie NL.IMRO.0393.BPParkerenherz-OB’ worden ter inzage gelegd.

     

De ontwerpbestemmingsplannen hebben betrekking op de parkeerregels

Een gedeeltelijke aanpassing van beide paraplubestemmingsplannen voor het parkeren is nodig om de bevoegdheid, om in bepaalde omstandigheden af te wijken van het uitgangspunt dat op eigen terrein in voldoende mate parkeerruimte wordt gerealiseerd, te kunnen toepassen zoals dat bij de vaststelling van de parapluplannen in 2018 de bedoeling was. De voorgenomen aanpassing van beide plannen heeft geen gevolgen voor het geldende parkeerbeleid.

 

U kunt de stukken inzien

  • 1.
  • 2.

    Op afspraak in het gemeentekantoor Beukenhorst in Hoofddorp (Taurusavenue 100), op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Een afspraak maakt u via 0900–1852.

De inzageperiode begint op 10 november 2022 en duurt zes weken.

 

Iedereen kan een zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan

Dat moet binnen de genoemde inzageperiode. Het kan op de volgende manieren:

  • 1.

    Digitaal: vul het formulier in op de website van gemeente Haarlemmermeer. Dit werkt met DigiD of eHerkenning. Het kan niet per e-mail.

  • 2.

    Schriftelijk: stuur een brief aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp. Zet de naam van het bestemmingsplan in de brief.

  • 3.

    Mondeling: op afspraak in het gemeentekantoor Beukenhorst in Hoofddorp (Taurusavenue 100), op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Een afspraak maakt u via 0900–1852.

 

 

 

 

Naar boven