Gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan 2e wijziging Chw bestemmingsplan Kernen gemeente Dalfsen 2016, Kampfstraat

Doel besluit

In het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan 2e wijziging Chw bestemmingsplan Kernen gemeente Dalfsen 2016, Kampfstraat wordt het mogelijk gemaakt om op de hoek Kampfstraat – Waterinkweg in Lemelerveld 13 zorg-/wooneenheden voor ZGR Brugstede en 2 reguliere wooneenheden voor woningstichting Vechtdal Wonen te realiseren.

De wijziging in het plan heeft betrekking op de verbeelding bij het wijzigingsplan. Deze verbeelding is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpplan dat ter inzage heeft gelegen. De specifieke bouwaanduiding “bijbehorend bouwwerk” is namelijk iets uitgebreid, zodat de geplande fietsenberging binnen deze aanduiding kan worden verplaatst.

Ter inzage

Met ingang van 9 november 2022 tot en met 21 december 2022 ligt het vastgestelde gewijzigde wijzigingsplan 2e wijziging Chw bestemmingsplan Kernen gemeente Dalfsen 2016, Kampfstraat ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen. Voor een bezoek aan het gemeentehuis kunt u op telefoonnummer 14 0529 een afspraak maken.

Reageren?

Iedereen kan van 9 november 2022 tot en met 21 december 2022 beroep tegen het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan instellen kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

In werking treden plan (geldigheid)

Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u dit niet wilt, vanwege spoedeisend belang of omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, dan wordt de werking van het plan uitgesteld totdat op dat verzoek is beslist.

Kosten

Voor zowel de behandeling van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Meer informatie

Ook kunt u het wijzigingsplan inzien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.LKernen2016wz02-vs01. De bestanden zijn beschikbaar op https://digitaleplannen.nl/0148/.

Dalfsen, 8 november 2022

Burgemeester en wethouders van Dalfsen

 

Naar boven