Rectificatie Voorbereidingsbesluit Oosterhiemweg in Hollum

 

Op 2 november 2022 heeft het college van burgemeester en wethouders van Ameland bekend gemaakt dat het voorbereidingsbesluit Oosterhiemweg in Hollum is genomen en in werking treedt op de dag van officiële bekendmaking. Dit terwijl de gemeenteraad heeft besloten dat het besluit in werking treedt op de dag na de bekendmaking ervan. Hierbij wordt de tekst van de publicatie gerectificeerd in die zin dat het voorbereidingsbesluit in werking is getreden op de dag na bekendmaking ervan, te weten 3 november 2022.

 

De juiste tekst van de publicatie luidt derhalve als volgt:

 

Burgemeester en wethouders van Ameland maken op grond van artikel 3.7, lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 31 oktober 2022 heeft besloten een voorbereidingsbesluit te nemen voor meerdere percelen aan de Oosterhiemweg in Hollum, zoals weergegeven op de bij dit besluit behorende kaart (planidentificatienummer NL.IMRO.0060.20221213-VA01), waarbij is verklaard dat voor dit gebied een herziening van het bestemmingsplan wordt voorbereid. Het voorbereidingsbesluit is gericht op het voorkomen van ontwikkelingen in de periode van het opstellen van het nieuwe bestemmingsplan, die met het oog op het nieuwe bestemmingsplan niet gewenst zijn.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op de dag na officiële bekendmaking, dat is 3 november 2022. Het voorbereidingsbesluit geldt voor de duur van één jaar. Het besluit ligt ter inzage in het gemeentehuis te Ballum en kan vanaf de dag van bekendmaking digitaal geraadpleegd worden via Externe link:www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website. Het is niet mogelijk om tegen een voorbereidingsbesluit bezwaar of beroep in te stellen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met medewerkers van het team Fysieke leefomgeving (telefonisch (0519) 555 555).

 

Ballum, 2 november 2022

 

Burgemeester en wethouders van Ameland

Namens deze:

L.P. Stoel, burgemeester

I. Valk, secretaris directeur

 

Naar boven