Publicatie anterieure exploitatieovereenkomst inzake de ontwikkeling aan Den Boogerd naast nr. 20 te Veldhoven

 

Op grond van artikel 6.24 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) wordt bekendgemaakt dat het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veldhoven op 25 oktober 2022 een anterieure exploitatieovereenkomst is aangegaan met de eigenaar van de percelen grond gelegen aan Den Boogerd naast nr. 20 te Veldhoven. Het gaat om een overeenkomst over grondexploitatie als bedoeld in artikel 6.24 lid 1 Wro.

 

Het doel van genoemde overeenkomst betreft de (her)ontwikkeling van het perceel Den Boogerd naast nr. 20, in hoofdzaak bestaande uit de realisatie van één vrijstaande, levensloopbestendige nul-tredenwoning.

 

Deze overeenkomst betreft de percelen grond kadastraal bekend gemeente Veldhoven, sectie E, nummers 5686 en 7300.

 

Met de overeenkomst is het kostenverhaal anderszins verzekerd als bedoeld in de Wro.

 

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst ligt van 8 november 2022 tot en met 22 november 2022, ter inzage op het gemeentehuis, Meiveld 1 te Veldhoven.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Advies en Ondersteuning. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

 

Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving van de inhoud daarvan kunnen geen zienswijzen worden ingediend.

 

Naar boven