Ontwerp weigeringsbesluit omgevingsvergunning en ontwerp weigeringsbesluit verklaring van geen bedenkingen Eilandseweg 32 te Nederhorst den Berg

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken bekend dat zij het voornemen hebben om de omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan voor de uitbreiding van het Châlet Parc De Vechtoever aan de Eilandseweg 32 te Nederhorst den Berg te weigeren.

 

Het ontwerp weigeringsbesluit betreft de volgende onderdelen:

- het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan.

 

Voor deze aanvraag geldt de uitgebreide voorbereidingsprocedure. Om die reden heeft de gemeenteraad geweigerd een ontwerpverklaring van geen bedenkingen af te geven voor bovengenoemd plan op 27 oktober 2022.

 

Inzage

De ontwerp weigeringsbesluiten liggen met ingang van 10 november 2022 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage. Eventueel kunt u een afspraak maken voor het inzien van de stukken op het gemeentehuis.

 

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kunt u een schriftelijke zienswijze op het ontwerp weigeringsbesluit omgevingsvergunning indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Wijdemeren, Postbus 190, 1230 AD Loosdrecht.

Een zienswijze op het ontwerp weigeringsbesluit verklaring van geen bedenkingen kunt u indienen bij de gemeenteraad van Wijdemeren, Postbus 190, 1230 AD Loosdrecht.

U kunt uw zienswijze ook mondeling indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken door te bellen naar telefoonnummer 14 035.

 

Naar boven