Aanvraag vergunning voor onbemand brandstoffen tanken, Wilstonstraat 2 B in Veenendaal

Op 9 september 2022 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een omgevingsvergunning op het adres Wiltonstraat 2 B in Veenendaal. Het gaat om een omgevingsvergunning voor:

 

  • 1.

    Milieu (verandering)

De aanvraag omvat het veranderen van een bestaand tankstation.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om ergens toestemming voor te krijgen. Het gaat bijvoorbeeld om een omgevingsvergunning milieu, bouwen of slopen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?

De gemeente heeft de aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen op 9 september 2022. Voor deze aanvraag geldt de uitgebreide procedure. Voor het behandelen van de aanvraag geldt een proceduretijd van 26 weken. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

De aanvragen zijn in te zien bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis van Veenendaal. Het Omgevingsloket is alleen op afspraak bereikbaar. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u per e-mail contact opnemen met deze afdeling via omgevingsloket@veenendaal.nl. Tegen bovengenoemde aanvragen is in dit stadium geen bezwaar mogelijk.

Naar boven