Besluit aanvraag omgevingsvergunning Energielaan 3 5405AD Uden

De gemeente heeft op 31-10-2022 een besluit genomen op de aanvraag voor een omgevingsvergunning met zaaknummer Z2022-003500.

De zaak betreft locatie Energielaan 3 5405AD Uden en heeft de omschrijving het "bouwen van een kantoor, afwijken van het bestemmingsplan en kappen van een boom". De vergunning is verleend.

Het besluit betreft de volgende onderdelen: Bouwen, Buitenplanse kleine afwijking, Vellen van houtopstanden.

Het besluit is verzonden op: 31-10-2022.

De vergunning kan worden ingezien, neem hiervoor contact op met de gemeente via email omgevingsloket@gemeenteMaashorst.nl of bel met telefoonnummer 0413-281160 en geef aan om welke zaak het gaat. De behandelend ambtenaar neemt vervolgens contact met u op.

Tegen bovengenoemd besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit bezwaar maken.

U kunt digitaal uw bezwaar indienen via onze website www.gemeentemaashorst.nl. Indien u schriftelijk bezwaar wil indienen dan kunt u deze richten aan het College van Burgemeester en Wethouders van Maashorst, Postbus 83, 5400 AB Uden. Vermeldt u hierbij het hierboven genoemde zaaknummer.

Als er bezwaar wordt aangetekend, blijft het besluit in eerste instantie gewoon geldig. De wet houdt rekening met de situatie dat iemand die bezwaar aantekent niet kan wachten op de afhandeling van dat bezwaar. Daarom kan de rechtbank worden verzocht een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen. De rechtbank kan dan snel - en voordat zij uitspraak doet - een bepaalde maatregel nemen. Dit verzoek moet worden ingediend bij: Rechtbank Oost-Brabant, sector bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Een verzoek om voorlopige voorziening kan ook digitaal worden ingediend via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Zowel voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift als voor het digitaal verzoeken om een voorlopige voorziening, hebt u een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Op de websites vindt u meer informatie.

Naar boven