TVM afsluiting Thoelaverweg Vierpolders

 

Beschikking van burgemeester en wethouders van Brielle betreffende het nemen van een verkeersbesluit, als bedoeld in de Wegenverkeerswet 1994.

 

Overwegingen ten aanzien van het besluit

Betreft:

- tijdelijke afsluiting van de Thoelaverweg in Brielle op 8 november 2022

Op 8 november 2022 wordt het beeld “De Wachter” teruggeplaatst in de waterpartij noordelijk van de Thoelaverweg. Dit zal uitgevoerd worden met een telescoopkraan die op de Thoelaverweg wordt gesitueerd voor deze klus. Zie ook tekening TVM afsluiting Thoelaverweg 8-11-2022.

Het terugplaatsen van het beeld zal plaatsvinden op dinsdag 8 november as. tussen 7:00 en 9:30 h.

Voor een veilige afwikkeling van het verkeer voor bovengenoemde afsluiting is het noodzakelijk om verkeersmaatregelen te treffen.

Overwegende dat:

a. vanwege de verkeersveiligheid het noodzakelijk is om een verkeersbesluit te nemen voor de bovengenoemde afsluiting zodat deze ongehinderd en veilig kan plaatsvinden;

b. de veiligheid op de weg gewaarborgd wordt door het treffen van dit besluit.

Gelet op de vorenstaande overwegingen zijn wij van oordeel, dat de in het dictum te noemen verkeersmaatregel behoort te worden genomen

BESLUIT

Burgemeester en wethouders van Brielle;

gelet op de artikelen 2, lid 1 sub a en b en 18, lid 1 sub d van de Wegenverkeerswet 1994 en de artikelen 12, 21 e.v. van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer;

b e s l u i t e n:

 

  • 1.

    om op 8 november 2022 Thoelaverweg af te sluiten voor verkeer vanaf 07.00 uur tot 09.30 uur, tenzij anders vermeld, door het plaatsen van hekwerk met tekst + C1 bord zoals aangegeven in de bijbehorende TVM afsluiting Thoelaverweg 8-11-2022:

2. om deze verkeersmaatregelen te publiceren.

Brielle 27 oktober 2022

Burgemeester en wethouders van Brielle

Namens deze,

WimLakerveld

Hoofd van de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling

Mededelingen

Bijlage:

TVM afsluiting Thoelaverweg 8-11-2022

Bezwaar- of beroepsclausule

Belanghebbenden worden erop gewezen dat binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit een bezwaarschrift kan worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Brielle, Postbus 101, 3230 AC Brielle.

Naar boven