Gemeente Zeewolde, ontwerpbeschikking, uitgebreide procedure, Jupiterweg 25, voor het brandveilig gebruiken van een BSO

Wij zijn van plan voor de op 12 augustus 2022 ontvangen aanvraag een omgevingsvergunning (eventueel: met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a 3) te verlenen voor het brandveilig gebruiken van een BSO activiteit *4, op de locatie Jupiterweg 25.

De aanvraag heeft dossiernummer: 22Z0001421.

Ter inzage

De stukken liggen vanaf 2 november 2022 tot en met 14 december 2022 ter inzage bij het Publiekscentrum in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Indien u vragen heeft, neem dan contact op met het Publiekscentrum van de gemeente. Dit kan via zeewolde.nl/contact.

(Eventueel: U kunt het ontwerpbesluit ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl. De volledige aanvraag en overige relevante stukken zijn, gezien de omvang daarvan, uitsluitend bij het Publiekscentrum in te zien)

Zienswijze

Tijdens deze termijn kan iedereen een zienswijze naar voren brengen.

Dat kan:

1. online op www.zeewolde.nl/zienswijze. Hiervoor heeft u een DigiD nodig.

2. schriftelijk bij burgemeester en wethouders, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde.

3. mondeling door een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar (naam en telefoonnummer)

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerpvergunning de zienswijze betrekking heeft.

Om later beroep te kunnen instellen moet u belanghebbende zijn en tijdig een zienswijze over de ontwerpvergunning hebben ingediend. Dit laatste geldt niet als u kunt aantonen dat u hiertoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

* Activiteit 1=bouwen, 2= uitvoeren werk, 3=afwijken bestemmingsplan, 4=brandveilig gebruiken, 5=milieu inrichting oprichten of veranderen, 6=slopen, 7=kappen, 8=opslaan roerende zaken, 9 = uitweg maken

 

 

Naar boven