Ontwerpbestemmingsplan ‘St. Franciscusweg 1A’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat met ingang van 2 november 2022 tot en met 14 december 2022, tijdens de openingstijden het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Dorpsplein 2 te Best.

Het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn opgesteld ten behoeve van de realisatie van een woning. Het plangebied wordt globaal begrensd door de percelen kadastraal bekend als gemeente Best, sectie K, perceelnummers 782 en 4363. De woning is gesitueerd aan de Sint Franciscusweg naast huisnummer 1a.

Zienswijze indienen

Gedurende bovengenoemde periode is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze kan op drie manieren kenbaar gemaakt worden. Een di- gitale zienswijze kunt u indienen via het formulier 'indienen zienswijze' op de website www.gemeente- best.nl. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met de behandelend ambtenaar mevrouw M. van Tienen-Bekkers via telefoonnummer 14 0499.

Ontwerpbestemmingsplan ‘St. Franciscusweg 1 A’

Op grond van artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening, ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘St. Franciscusweg 1 A’ gedurende bovengenoemde periode ter inzage. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan in pdf beschikbaar op www.gemeentebest.nl/overzicht bestemmingsplannen/St. Franciscusweg 1a en digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0753.bpStFranciscusweg-ON01

Tegen het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder gedurende de genoemde periode schriftelijk, mondeling of digitaal zijn of haar zienswijze naar voren brengen.

Heeft u vragen over het ontwerpbestemmingsplan neemt u dan contact op met Maartje van Tienen-Bekkers, behandelend ambtenaar.

 

Best, 1 november 2022

Namens deze:

Burgemeester en wethouders gemeente Best

Naar boven