Ontwerpbestemmingsplan ‘Sint-Annaweg 4’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat met ingang van 2 november 2022 tot en met 14 december 2022 het ontwerpbestemmingsplan ‘Sint-Annaweg 4’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn opgesteld voor ten behoeve van het omzetten van de woonbestemming Sint-Annaweg 4 naar een agrarische bestemming met bedrijfswoning ten behoeve van een boomkwekerij.

Op grond van artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening, ligt het ontwerpbestemmingsplan gedurende bovengenoemde periode ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal beschikbaar op ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0753.bpSintAnnaweg4-ON01. Een link naar deze site is ook opgenomen op www.gemeentebest.nl.

Zienswijze indienen

Gedurende bovengenoemde periode is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze kan op drie manieren kenbaar gemaakt worden. Een digitale zienswijze kunt u indienen via het formulier 'indienen zienswijze' op de website www.gemeentebest.nl. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met mevrouw W. Brouwers via telefoonnummer 14 0499.

 

Best, 1 november 2022

Namens deze:

Burgmeester en wethouders gemeente Best

Naar boven