Gemeente Medemblik, Ontwerp uitgebreide omgevingsvergunning Schoolweg 4 in Andijk , week 43

Burgemeester en wethouders zijn van plan mee te werken aan:

Voor het gebruiken van gronden en het vergunnen van bouwwerken ten behoeve van de opvang van roofvogels en daarmee samenhangend educatie over en dagbesteding ten behoeve van de opvang van roofvogels en tevens het gebruiken van gronden en het vergunnen van bouwwerken ten behoeve van een paardrijbak aan de Schoolweg 4 in Andijk.

Op grond van artikel 6:5 van het Besluit omgevingsrecht wordt de bovengenoemde afwijking van het bestemmingsplan niet eerder verleend nadat de gemeenteraad heeft aangegeven dat zij geen bedenkingen tegen het ruimtelijk initiatief heeft. Op 29 september 2022 heeft de gemeenteraad in ontwerp een verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit, de ontwerp verklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken kunt u vanaf 28 oktober 2022 zes weken inzien in het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan 21 in Wognum. Dit kan alleen op afspraak. Bel hiervoor met de afdeling Omgevingszaken via (0229) 85 60 00.

U kunt de locatie van het plan vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0420.OMGSCHOOLWEG4AND-ON01).

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder een zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning bij het college van burgemeester en wethouders (Postbus 45, 1687 ZG Wognum), o.v.v Schoolweg 4 Andijk. Een zienswijze tegen de ontwerpverklaring van geen bedenkingen moet worden ingediend bij de gemeenteraad van Wognum (Postbus 45, 1687 ZG Wognum), ovv Schoolweg 4 Andijk.

 

 

Naar boven