Ontwerp wijzigingsplan

Het college van burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat van 28 oktober 2022 tot en met 8 december 2022 ter inzage ligt:

Het ontwerp wijzigingsplan ‘Bedrijventerreinen Oost Gelre wijziging 4 percelen Lanneverweg Lichtenvoorde’.

Ontwerp wijzigingsplan

Het ontwerp wijzigingsplan voorziet in een wijziging van de bestemming ‘Bedrijf’ naar ‘Wonen’ voor een viertal bedrijfswoningen aan de Lanneverweg 1 tot en met 1c te Lichtenvoorde.

U kunt het ontwerp wijzigingsplan inzien

Dit kan digitaal op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.1586.WPBEDRIJVEN305-OW01. Ook kunt u het ontwerp wijzigingsplan inzien in het gemeentehuis te Lichtenvoorde, Varsseveldseweg 2. U kunt de stukken alleen op afspraak inzien. U maakt de afspraak via telefoonnummer (0544) 39 35 35.

 U kunt schriftelijk of mondeling en gemotiveerd zienswijzen over het ontwerp wijzigingsplan indienen

Dit kan alleen gedurende de inzagetermijn. U kunt schriftelijke zienswijzen richten aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde, o.v.v. “zienswijze ontwerp wijzigingsplan Lanneverweg 1 t/m 1c Lichtenvoorde”. U kunt contact opnemen met de afdeling Omgeving voor het indienen van een mondelinge zienswijze, via telefoonnummer (0544) 39 35 35.

In de zienswijze geeft u aan op welke onderdelen van het ontwerp de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven