Toestemming voor het mogelijk maken van onbemand afleveren van vloeibare brandstoffen aan voertuigen voor het wegverkeer aan Harderwijkerweg 156 te Ermelo

Type bekendmaking

Besluit tot het verlenen van een omgevingsvergunning onderdeel milieu (uitgebreide procedure).

Omschrijving

Harderwijkerweg 156 het verlenen van een omgevingsvergunning onderdeel.

Het gaat hier om een wettelijk voorgeschreven uitgebreide procedure in verband met het verlenen van een omgevingsvergunning voor het onderdeel milieu.

De aanvrager wenst om naast het bemand afleveren van vloeibare brandstoffen aan voertuigen voor het wegverkeer ook het onbemand afleveren mogelijk te maken. Omdat er sprake is van een (beperkt)kwetsbaar object binnen 20 meter van een afleverzuil aanwezig is, is het tankstation vergunningplichtig en is er voor de verandering van de inrichting een omgevingsvergunning noodzakelijk.

Wij besluiten medewerking te verlenen en de gevraagde omgevingsvergunning, onderdeel milieu, onder het stellen van voorwaarden, te verlenen.

Procedure en beroep

Dit besluit wordt voorbereid volgens de uitgebreide procedure zoals bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Het ontwerpbesluit heeft vanaf donderdag 28 juli 2022 gedurende 6 weken ter inzage gelegen bij de gemeente Ermelo. In deze periode zijn er geen zienswijzen met betrekking tot het voorgenomen besluit ontvangen. Het besluit is ongewijzigd vastgesteld op 21 september 2022. Deze publicatie heeft betrekking op het definitieve besluit.

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 26 oktober 2022 ter inzage. Belanghebbenden kunnen vanaf die datum gedurende 6 weken beroep aantekenen.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat ten minste de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Een belanghebbende moet dit beroep indienen bij de Rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het indienen van een beroepschrift stelt de werking van dit besluit niet uit. Als er gelet op de belangen van de belanghebbende spoed is vereist, bestaat er de mogelijkheid om na indiening van een beroepschrift een voorlopige voorziening aan te vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Informatie: afdeling Publiekszaken gemeente Ermelo, telefoon 0341 56 73 21.

Naar boven