Omgevingsvergunning toegekend voor het bouwen van een bedrijfsgebouw op de locatie Bandijk 3N in Terwolde

Datum besluit: 19 oktober 2022

Kenmerk: SXO-2022-0137_NL.IMRO.0285.20328-VS00

Informatie

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis. Heeft u vragen of wilt u het besluit inzien? Neem dan gerust contact op met de gemeente Voorst. Het telefoonnummer is 0571–27 93 35. Wilt u de stukken digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail naar omgevingsvergunning@voorst.nl en vermeld daarbij het kenmerk. U vindt de stukken op www.ruimtelijkeplannen.nl in de link links naast deze tekst of via de knop Details.

Bijlage

In de externe bijlage vindt u het besluit.

Op grond van artikel 3:18 lid 4 van de Algemene wet bestuursrecht delen wij mee dat op het ontwerpbesluit geen zienswijzen naar voren zijn gebracht.

Niet eens met het besluit?

Beroep

Heeft u als belanghebbende op tijd een zienswijze naar voren gebracht? Dan kunt u tegen dit besluit tot zes weken na 27 oktober 2022 beroep instellen. Dit geldt ook voor de indieners die op tijd een zienswijze naar voren hebben gebracht. Belanghebbenden die aantonen dat zij niet in staat zijn geweest om op tijd een zienswijze naar voren te brengen kunnen ook beroep instellen. U stuurt uw beroepschrift naar de Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het besluit treedt in werking na de beroepstermijn, ook al heeft u een beroepschrift ingediend.

Voorlopige voorziening

Als u tijdens de beroepstermijn ook een voorlopige voorziening aanvraagt dan treedt het besluit nog niet in werking. U kunt alleen een voorlopige voorziening aanvragen als u ook beroep heeft ingesteld. Ook moet er sprake zijn van een spoedeisend belang. De voorlopige voorziening vraagt u aan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Twello, 26 oktober 2022

Paula Jorritsma-Verkade, burgemeester

Lisette Wolbers-Cents, secretaris

Naar boven