Voorgenomen intrekking omgevingsvergunning voor de activiteiten bouwen en het veranderen van een inrichting aan Beekhuizerweg 1 te Hierden

Op verzoek van Gebr. v.d. Horst B.V. Beekhuizerweg 1 te Hierden is het college voornemens de aan hen verleende omgevingsvergunning met het nummer 2011-0582 in te trekken.

Het betreft een omgevingsvergunning voor de activiteiten 'Bouwen' (Artikel 2.1, eerste lid , onder a. Wabo) en het 'Veranderen van een inrichting.(Artikel 2.1, eerste lid , onder e. Wabo).

Het intrekkingsverzoek, de in te trekken vergunning en het conceptbesluit tot intrekking van die vergunning liggen vanaf 26 oktober 2022, 6 weken ter inzage. De termijn sluit op 7 december 2022.

Gedurende de termijn dat de stukken ter inzage liggen kan een ieder zienswijzen naar voren brengen. De zienswijzen kunnen worden gezonden naar het College van burgemeester en wethouders van Harderwijk, Postbus 149, 3840 AC te Harderwijk. Mondelinge zienswijzen kunnen binnen de termijn worden gegeven. Daarvoor kunt u een afspraak maken met de heer G. Maatkamp. Hij is op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer 0341 411437.

Naar boven