Vastgesteld bestemmingsplan “Natuurbelevingscentrum Buiten, Waalre 2022”

Burgemeester en wethouders van Waalre maken bekend dat de gemeenteraad op 18 oktober 2022 het bestemmingsplan: “Natuurbelevingscentrum Buiten, Waalre 2022” (NL.IMRO.0866.BP00211-0301) ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plan heeft betrekking op de realisatie van een horecagelegenheid met informatiecentrum aan waterplas De Meeris, als onderdeel van de ontwikkeling Waalre Noord.

Ter inzage 

Het bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 27 oktober 2022 tot en met woensdag 7 december 2022 ter inzage bij de receptie van het Huis van Waalre aan de Koningin Julianalaan 19 te Waalre. U kunt het plan eveneens raadplegen via www.waalre.nl/bestemmingsplannen en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl onder plannummer NL.IMRO.0866.BP00211-0301.

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan staat gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan worden ingesteld door belanghebbenden, niet-belanghebbenden die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt, alsmede door niet-belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Beroepschriften moeten schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het betreffende besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Waalre 26 oktober 2022

Naar boven