Aanpassingen Regeling parkeervergunningen 2022

Artikel 3 Begrenzing sectoren

De grenzen van de in artikel 2 bedoelde sectoren 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 zijn:

14. Autodateplaatsen: één ter hoogte van Amer 252; één ter hoogte van Assendorperdijk 294; één ter hoogte van Assendorperstraat 13-15; één op het parkeerterrein Azaleapark, nabij Assendorperstraat 129; één op parkeerterrein Bachlaan ter hoogte van nr. 20; één op de Backermarke nabij de Commissarislaan; één ter hoogte van Jan Buschstraat 6; één ter hoogte van Campus 2; één ter hoogte van Celestraat 1; één ter hoogte van Emmawijk 11; één op het parkeerterrein Forelkolk, nabij doorsteek naar Schellerallee; één aan het Groot Wezenland ter hoogte van Kerkbrugje; twee ter hoogte van Hanzelaan 234; twee ter hoogte van Hanzelaan 310 op parkeerterrein Hanzeland; twee ter hoogte van Hanzeplein 27; twee op parkeerterrein Hedon; één ter hoogte van Herfterweg 1; één aan de Kamperweg eerste parkeerplaats aan de rechterzijde vanaf Nieuwe Veerallee; één op het parkeerterrein Van Karnebeekstraat P2, nabij Van der Laenstraat; één aan de Van Muudenstraat, 2e parkeerplaats vanaf Jan Buschstraat; één op de Oosterlaan nabij de hoek met de Van Karnebeekstraat; twee ter hoogte van Potgietersingel 1a; één aan de Provincieroute ter hoogte van Stadhouderlaan 37; één aan de Seringenstraat ter hoogte van Mimosastraat 1-4A; één ter hoogte van Stokmeesterslaan 16; één ter hoogte van Terborchstraat 28; één ter hoogte van Thorbeckegracht 41; één ter hoogte van Tiendschuurstraat 66 en één op het parkeerterrein Wilheminasingel, nabij huisnr. 2.

Hoofdstuk 8 Autodate

Artikel 16 Voorwaarden

1. Vergunningen voor autodate worden alleen verstrekt aan een bedrijf of bewonersbelanghebbende, tevens aanbieder of deelnemer inzake autodate.

2. Een bewonersbelanghebbende, tevens aanbieder of deelnemer inzake autodate, komt alleen voor een vergunning voor autodate in aanmerking als de aanbieder en deelnemer(s) binnen de gemeente Zwolle op een adres in de Basisregistratie Personen is of zijn geregistreerd.

3. Vergunningen voor bedrijven kunnen worden verstrekt voor een in de vergunning vermelde autodateplaats of sector.

4. Met een vergunning voor autodate mag onder dezelfde voorwaarden als voor een bewonersvergunning in de sector waarbinnen de autodateplaats valt of binnen de sector waar de aanvrager woont, worden geparkeerd.

Aanwijzen en aanpassen parkeerplaatsen voor autodate.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwolle maken bekend op 11 oktober 2022 te hebben besloten om: - het aantal parkeerplaatsen voor autodate uit te breiden met de parkeerplaats: o Jan Buschstraat ter hoogte van huisnummer 6 o op parkeerterrein Forelkolk nabij doorsteek Schellerallee o op parkeerterrein Hedon naast huidige autodateplaats o Kamperweg eerste parkeerplaats aan de rechterzijde vanaf Nieuwe Veerallee - één van de twee autodateplaatsen aan de Campus op te heffen. In artikel 3, lid 14, van de Regeling parkeervergunningen 2022 zijn deze locaties toegevoegd/verwijderd aan de sector. Door plaatsing/verwijdering van verkeersborden wordt de situatie aangegeven. Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na publicatiedatum bezwaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Zwolle, Postbus 10007, 8000 GA Zwolle. Hiervoor dient een bezwaarschrift te worden ingediend dat naam en adres, dagtekening, kenmerk of omschrijving van het besluit en de gronden van het bezwaar moet bevatten. Mits tijdig bezwaar is gemaakt, kan aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle, worden verzocht om, met betrekking tot dit besluit een voorlopige voorziening te treffen. Een bezwaarschrift kan door inwoners van de gemeente Zwolle ook digitaal worden ingediend. Op www.zwolle.nl/bezwaarindienen treft u alle informatie aan.

Naar boven