Bekendmaking terinzagelegging ontwerp oplegnotitie ‘Welstandscriteria energiebesparende maatregelen beschermd stadsgezicht Hasselt’

Op grond van artikel 4 lid 1 van de Inspraakverordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht maakt het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland bekend dat vanaf 13 oktober tot en met 24 november ter inzage ligt:

De concept oplegnotitie “Welstandscriteria energiebesparende maatregelen beschermd stadsgezicht Hasselt.

Inhoud concept beleidsregel

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maakt, met toepassing van artikel 6 van de Bekendmakingswet, bekend dat het College op 10 mei 2022 de “Welstandscriteria energiebesparende maatregelen beschermd stadsgezicht Hasselt” in concept heeft vastgesteld.

De concept oplegnotitie “Welstandscriteria energiebesparende maatregelen beschermd stadsgezicht Hasselt” betreft een gedeeltelijke actualisatie van de huidige welstandsnota ‘Slimmer Bekeken 2016”.

Inzage

De concept beleidsnotitie kunt u downloaden aan de linkerzijde van de pagina. De papieren versie van de beleidsregel is in te zien in het gemeentehuis. Hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14038.

Inspraak

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen. Ingediende inspraakreacties worden betrokken bij de besluitvorming door het college.

Een schriftelijke inspraakreactie kunt u richten aan het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland. Het adres is: Postbus 23, 8060 AA Hasselt. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 14038. U kunt uw inspraakreactie ook per mail sturen naar vergunningverlening@zwartewaterland.nl onder vermelding van ‘inspraakreactie Welstandscriteria energiebesparende maatregelen beschermd stadsgezicht Hasselt’.

Wat gebeurt er met de zienswijzen?

Het college stelt een eindverslag vast met alle ingediende inspraakreacties en de reactie van het college hierop. Degene die een inspraakreactie heeft ingediend, krijgt een afschrift van het eindverslag toegezonden. In het eindverslag worden géén persoonsgegevens vermeld.

Contact

Voor vragen over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met team Ruimtelijke Ordening van de eenheid Externe Dienstverlening.

Naar boven