Ontwerpbestemmingsplan Ruimte voor Ruimte ’t Stokske Moergestel

Zaaknummer: 127454

 

Plangebied en doel

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Ruimte voor Ruimte ‘t Stokske Moergestel’ voorziet in de realisatie van drie ruimte-voor-ruimtewoningen binnen bebouwingsconcentratie ’t Stokske in Moergestel.

 

Zakelijke beschrijving anterieure overeenkomst

Volgens de Wet ruimtelijke ordening is de gemeente verplicht om haar kosten voor een bestemmingsplan op de initiatiefnemer te verhalen. Daarom zijn nadere afspraken gemaakt met de initiatiefnemer. Deze zijn vastgelegd in een overeenkomst. De zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst ligt tegelijk met het ontwerpbestemmingsplan ‘Ruimte voor Ruimte ‘t Stokske Moergestel’, ter inzage.

 

Ter inzage ontwerpbestemmingsplan en kennisgeving anterieure overeenkomst

Op 11 oktober 2022 heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om het ontwerpbestemmingsplan ‘Ruimte voor Ruimte ‘t Stokske Moergestel’ [NL.IMRO.0824.BPRvRtStokske-ON01] ter inzage te leggen. Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 21 oktober 2022 tot en met donderdag 1 december 2022 gedurende 6 weken ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunt u inzien:

 

  • 1.

    op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • 2.

    op oisterwijk.nl/bestemmingsplannen ziet u de directe link naar het ontwerpbestemmingsplan op ruimtelijkeplannen.nl

 

Wij vragen u om zoveel mogelijk gebruik te maken van de mogelijkheid om de stukken digitaal te bekijken. Bent u daarvoor niet in de gelegenheid? Maak dan een afspraak om de stukken op het gemeentekantoor in te zien. Dit kan via telefoonnummer (013) 529 13 11. Als u een toelichting wilt van een medewerker, dan kunt u dit aangegeven bij het maken van een afspraak.

De zakelijke beschrijving van de overeenkomst is alleen op afspraak in te zien op het gemeentekantoor.

 

Indienen zienswijze

U kunt tijdens de inzagetermijn van 6 weken uw zienswijze (mening of opmerkingen) met vermelding van het zaaknummer indienen. Dit kan bij voorkeur digitaal op www.oisterwijk.nl/zienswijze

Het is ook mogelijk om de zienswijze schriftelijk in te dienen t.a.v. de gemeente Oisterwijk, Postbus 10101, 5060 GA in Oisterwijk of via e-mail naar gemeente@oisterwijk.nl.

Vermeld bij het indienen van de zienswijze altijd het zaaknummer.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de behandelend ambtenaar, te bereiken via telefoonnummer (013) 529 13 11.

 

Naar boven