VOORAANKONDIGING Bestemmingsplan Geerling 20 Grootebroek

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken het volgende bekend.

Bestemmingsplan

Er wordt een nieuw bestemmingsplan voorbereid voor Geerling 20 te Grootebroek. Op het perceel is een hoveniersbedrijf gevestigd. Dit gebruik is in strijd met de huidige bestemming “Agrarisch”. Het hoveniersbedrijf wil de bedrijfsbebouwing vergroten en de bestaande kas verwijderen. Ook zal de bedrijfswoning worden aangepast aan de huidige eisen van deze tijd. Voor deze ontwikkeling en het vastleggen van het juiste gebruik is een nieuw bestemmingsplan noodzakelijk.

Vooraankondiging

Deze publicatie is slechts een vooraankondiging. Het is nog niet mogelijk te reageren op het nieuwe bestemmingsplan. Er zijn op dit moment nog geen stukken die u kunt inzien. Onafhankelijke instanties zullen nog niet gevraagd worden om advies uit te brengen over het voorbereiden van het bestemmingsplan.

Ontwerpbestemmingsplan

Zodra het ontwerpbestemmingsplan is opgesteld, zal het voor iedereen ter inzage worden gelegd. Dit wordt afzonderlijk bekend gemaakt. Tegen het ontwerpbestemmingsplan kan iedereen zijn of haar zienswijzen indienen.

Iedere fase van de bestemmingsplanprocedure zal afzonderlijk bekend worden gemaakt. Alle (ontwerp)bestemmingsplannen kunt u vinden op de websites www.officielebekendmakingen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Wetten

Artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) is op deze vooraankondiging van toepassing.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0228-510111.

 

Naar boven