Aanvraag voor een Bed & Breakfast vergunning Europaplein 125-2 in AMSTERDAM

 

Stadsdeel: Zuid

Aanvraag voor het deels ontrekken van bewoning voor het exploiteren van een Bed & Breakfast op adres Europaplein 125-2 in AMSTERDAM

Ontvangen op : 09-10-2022

Kenmerk gemeente: Z/22/2090221

Aanvraag vergunning voor een Bed & Breakfast vergunning aan Europaplein 125-2 in AMSTERDAM

De gemeente Amsterdam heeft een aanvraag voor een Bed & Breakfast vergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het uitbaten van een Bed & Breakfast aan Europaplein 125-2 in AMSTERDAM.

Waarom publiceert de gemeente Amsterdam dit bericht?

Een Bed & Breakfast vergunning wordt bij de gemeente Amsterdam aangevraagd om toestemming te krijgen om een Bed & Breakfast uit te baten. Met dit bericht laat de gemeente Amsterdam u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer de gemeente Amsterdam een besluit neemt over de aanvraag van de vergunning

De gemeente Amsterdam ontving de aanvraag voor een vergunning op 09-10-2022. Als de aanvraag volledig is ingediend, dan neemt de gemeente Amsterdam binnen 8 weken een besluit. Dit mag de gemeente Amsterdam 1 keer met 6 weken uitstellen. Als de vergunning wordt verleend, publiceert de gemeente Amsterdam een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Als u vragen hebt over de aanvraag van de vergunning

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente Amsterdam. Dit kan via het telefoonnummer 14 020.

Naar boven