Voornemen tot verkoop gronden

De gemeente Zwartewaterland geeft hierbij kennis van haar voornemen om het volgende perceel grond / overhoek ter beschikking te stellen c.q. te verkopen aan koper(s) (onder voorbehoud van goedkeuring van het college van burgemeester en wethouders), hierna genoemd: “de beoogd koper”:

Adres: Nabij Randweg 8 Hasselt te gemeente Zwartewaterland

Perceel: Hasselt, sectie G, nummers 730 gedeeltelijk

Perceelgrootte: ca. 419 m2

De beoogd koper komt volgens de gemeente Zwartewaterland als enige serieuze gegadigde in aanmerking, en wel om het volgende redenen:

  • 1.

    De uitgifte voldoet aan de gestelde voorwaarden Beleidsregels uitgifte overhoeken gemeente Zwartewaterland zoals gepubliceerd d.d. 29-07-2021;

  • 2.

    De beoogd koper eigenaar is van de naastgelegen gronden;

  • 3.

    De beoogd koper een omgevingsvergunning heeft verkregen om de beoogde ontwikkelingen mogelijk te maken.

Bent u het oneens met de voorgenomen ter beschikkingstelling c.q. verkoop dan dient u binnen 3 weken een kort geding bij de rechtbank Overijssel, locatie Zwolle aanhangig te maken. Wij stellen het op prijs dat wij van u een kopie in ontvangst mogen nemen van uw verzoekschrift aan de gemeente via info@zwartewaterland.nl o.v.v. ‘voornemen tot verkoop Randweg 8 te Hasselt’.

De termijn van 3 weken geldt als een vervaltermijn. Als binnen de opgegeven termijn geen kort geding tegen de gemeente aanhangig is gemaakt, kunnen er geen aanspraken jegens de gemeente ter zake van de verkoop van voormelde percelen worden gemaakt. Met deze publicatie geeft de gemeente uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad van 26 november 2021 (ECLI:NL:HR:2021:1778).

Er liggen verder geen stukken ter inzage.

Naar boven