Uitwerking ontwikkelvisie plassengebied Raamsdonksveer

 

Het college van gemeente Geertruidenberg maakt bekend dat op 20 september 2022 is besloten de uitwerking ontwikkelvisie plassengebied Raamsdonksveer vrij te geven voor inspraak en de uitwerking als ontwerp ter inzage te leggen.

 

Uitwerking

Het betreft een uitwerking van de in 2018 vastgestelde ontwikkelvisie plassengebied Raamsdonksveer en gaat over het gebied rondom de twee plassen ten zuiden van Raamsdonksveer. Het plangebied wordt begrensd door de rijkswegen A59, A27 en het Kromgat. De doelstellingen van de ontwikkelvisie uit 2018 blijven gehandhaafd, maar in de uitwerking wordt hier meer vorm aangegeven en enkele keuzes aangescherpt. Ook worden er bouwstenen gegeven om initiatiefnemers mee te laten investeren in de kwaliteit van het gebied en worden uitgangspunten geformuleerd voor verdere inrichting.

 

Ter inzage

De uitwerking ontwikkelvisie plassengebied Raamsdonskveer ligt met ingang van 13 oktober tot en met 9 november 2022 voor een ieder voor vier weken ter inzage in de gemeentewinkel van het gemeentehuis aan de Vrijheidstraat 2 Raamsdonksveer. Daarnaast is de ontwikkelvisie beschikbaar op de website van de gemeente.

 

Zienswijze doorgeven

Een ieder wordt in de gelegenheid gesteld om gedurende de bovenvermelde periode zijn of haar

zienswijze tegen de ontwerp uitwerking naar voren te brengen. Bij voorkeur worden zienswijzen

schriftelijk ingediend. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Geertruidenberg, Vrijheidstraat 2, 4941 DX Raamsdonksveer.

 

Als u uw zienswijzen mondeling kenbaar wilt maken kunt contact opnemen met Erik Dekkers, 14 0162.

 

Naar boven