Ontwerpbestemmingsplan “Breugel Planetenlaan - Eind” en ontwerpbesluit “hogere grenswaarden geluid Planetenlaan – Eind”

Burgemeester en wethouders maken bekend dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, vanaf donderdag 06 oktober 2022 tot en met woensdag 16 november 2022, het ontwerpbestemmingsplan “Breugel; Planetenlaan – Eind” (NL.IMRO.0848.BP403BREUGEL-ON01) en het ontwerpbesluit “hogere grenswaarden geluid Planetenlaan - Eind” ter inzage ligt in het gemeentehuis (tijdens openingstijden).

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl of direct via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit gaan over het realiseren van 46 woningen in het gebied ter hoogte van de hoek Planetenlaan - Eind te Son en Breugel. Daarbij heeft het college besloten geen (nadere) milieueffectrapportage op te stellen omdat de milieu impact gering is.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden geluid kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Son en Breugel, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Breugel; Planetenlaan - Eind”.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbesluit hogere grenswaarden geluid Planetenlaan - Eind dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbesluit hogere grenswaarden geluid Planetenlaan – Eind”.

Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dient u vóór het einde van de periode van terinzagelegging, een afspraak te maken met een medewerker van het team Ruimte, Economie en Duurzaamheid.

 

Naar boven