Weigering omgevingsvergunning voor realiseren drijvend bouwwerk en beschoeiing - nabij Molendijk 17 te Oude Wetering - W2021/094

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij op 27 september 2022 hebben besloten om een definitief negatief besluit te nemen op de aanvraag om omgevingsvergunning met de activiteiten bouwen en afwijken van het bestemmingsplan voor het realiseren van een drijvend bouwwerk en beschoeiing op het perceel nabij Molendijk 17 te Oude Wetering.

Tijdens de ter inzage legging van het ontwerpbesluit is één zienswijze kenbaar gemaakt. Deze heeft niet geleid tot een wijziging van het definitieve besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

De weigering omgevingsvergunning ligt van donderdag 6 oktober 2022 t/m woensdag 16 november 2022 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. De weigering omgevingsvergunning kan gedurende de openingstijden digitaal worden ingezien in de publieksruimte van het gemeentehuis van Kaag en Braassem, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken, adviseren wij u vooraf een afspraak te maken via www.kaagenbraassem.nl.

Hoe kunt u reageren?

Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank ’s Gravenhage, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht, alsmede door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde rechtbank. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer L. Boogaard, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Naar boven