Omgevingsvergunning verleend voor brandveilig gebruik voor kinderopvang Les Petits op de 1e etage aan Cruquiusweg 39A

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heemstede heeft een omgevingsvergunning verleend. De gemeente Heemstede geeft hiermee toestemming voor brandveilig gebruik voor kinderopvang Les Petits op de 1e etage aan Cruquiusweg 39A.

Waarom publiceert de gemeente Heemstede dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Heemstede aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen, aan te leggen of de bestemming te wijzigen. Met dit bericht laat de gemeente Heemstede u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

U kunt de omgevingsvergunning bekijken

U kunt de verleende omgevingsvergunning opvragen door een mail te sturen naar: Postbus-BouwEnWoningToezicht@heemstede.nl.

Bent u het niet eens met de omgevingsvergunning?

U kunt de rechtbank Noord-Holland tot en met 8 november 2022 laten weten dat u het niet eens bent met de omgevingsvergunning. Dit heet in beroep gaan. U kunt in beroep gaan als de omgevingsvergunning tegen uw belangen ingaat. Houd er rekening mee dat u hier kosten voor betaalt.

U kunt op 2 manieren in beroep gaan

Per post: Rechtbank Noord-Holland, Bestuursrecht Algemeen, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Digitaal: https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U heeft dan een digitale handtekening (DigiD) nodig. De voorwaarden leest u op de website.

Heeft u een goede reden waarom u niet kunt wachten op het besluit op uw beroep?

Dan kunt u een voorlopige voorziening aanvragen bij de rechtbank Noord-Holland. De rechter beslist dan of de omgevingsvergunning in mag gaan. U vraagt een voorlopige voorziening op dezelfde manier aan als waarop u in beroep gaat. Het besluit blijft geldig tijdens de periode waarin de rechtbank Noord-Holland uw beroep behandelt.

Bel of mail gerust als u meer wilt weten

Bel met Bouw- en Woningtoezicht via telefoonnummer 023-5485797. Of stuur een mail naar: Postbus-BouwEnWoningToezicht@heemstede.nl.

Naar boven