Ter inzage ontwerpbestemmingsplan Kindcentrum Spanbroek, Spanbroek

Het college van burgemeester en wethouders van Opmeer maakt bekend, dat op grond van artikel 3.8 Wro het ontwerpbestemmingsplan Kindcentrum Spanbroek, Spanbroek ter inzage ligt.

 

Plangebied

Het plangebied betreft de locatie van de huidige basisschool Sint Bonifatius aan de Veldstralaan in Spanbroek, met aansluitend trapveld. Het planvoornemen betreft het realiseren van een nieuw kindcentrum ten behoeve van het huisvesten van drie basisscholen (’t Ruimteschip, basisschool Sint Bonifatius en OBS De Akker). Naast de basisscholen, met gezamenlijk ruim 500 leerlingen, wordt er in het nieuwe kindcentrum ruimte gecreëerd voor onder meer kinderopvang, muziekonderwijs, een gymzaal, een bibliotheek en voor gemeentelijke jeugdgezondheidsdiensten.

 

Ter inzage legging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 6 oktober 2022 tot en met woensdag 16 november 2022 op werkdagen tijdens de gebruikelijke openingstijden ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Klaproos 1 te Opmeer.

Het ontwerpbestemmingsplan is elektronisch raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en heeft als planidentificatienummer NL.IMRO.0432.BPKCspanbroek-ON01.

 

Zienswijze

Gedurende voornoemde termijn kan door een ieder een schriftelijke zienswijze naar voren worden gebracht. De brief dient gericht te worden aan de gemeenteraad van Opmeer, Postbus 199, 1715 ZK te Opmeer. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient vooraf een afspraak te worden gemaakt (0226-363333).

 

Naar boven