Vastgesteld bestemmingsplan 'Kastanjelaan 12 Melick'

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan 'Kastanjelaan 12 Melick' heeft vastgesteld in de vergadering van 29 september 2022.

Inzage en raadplegen

Het raadsbesluit en bestemmingsplan liggen met de bijbehorende stukken vanaf 6 oktober 2022 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn ook elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.BPMLK2022KASTLN-VG01

Het plan

In het buitengebied van Melick, aan de Kastanjelaan 12, ligt de gemeentewerf van de gemeente Roer- dalen. Door de groei van het Team Onderhoud is deze gemeentewerf te klein geworden. De gemeente is dan ook voornemens om de gemeentewerf op te schalen door de naastgelegen locatie (Kastanjelaan 10) bij de gemeentewerf te betrekken. Daarnaast is een klein deel van de gemeentewerf foutief bestemd als ‘Natuur’. De gemeente is voornemens om deze omissie tegelijkertijd met de uitbreiding te repareren.

Beroep instellen

Op grond van artikel 6:7 van de Algemene wet bestuursrecht kan er gedurende 6 weken vanaf 6 oktober 2022 beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de inzagetermijn.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bram Schreurs van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling via telefoonnummer (0475) 538 888 op maandag tot en met vrijdagochtend.

Naar boven