Besluit gebiedsaanwijzing subsidieregeling afkoppelen gemeente Waalre

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waalre;

 

gelet op artikel 2 lid 2 van de Subsidieregeling afkoppelen gemeente Waalre;

 

Besluit vast te stellen het volgende concretiserende besluit van algemene strekking:

 

“Besluit tot aanwijzing van het gebied waarbinnen de Subsidieregeling afkoppelen gemeente Waalre van toepassing zijn”.

 

Artikel 1 Gebied

  • 1.

    Als gebied bedoeld in artikel 2, lid 2 van de Subsidieregeling afkoppelen gemeente wordt aangewezen het gebied aangeven op de tekening “bijlage 1 Subsidieregeling afkoppelen voor alle aansluitingen op het gemengde rioolstelsel 2021”.

Artikel 2 Inwerkingtreding

Dit aanwijzingsbesluit treedt in werking op 1 februari 2021.

Artikel 3 Citeertitel

Dit aanwijzingsbesluit wordt aangehaald als “Besluit tot aanwijzing van het gebied waarbinnen de Subsidieregeling afkoppelen gemeente Waalre van toepassing zijn”.

 

Bezwaarmogelijkheid

 

Bent u het niet eens met dit besluit?

 

Dan kunt u binnen zes weken na de bekendmaking schriftelijk bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waalre.

 

In het door u ondertekende bezwaarschrift moet in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving (of een kopie) van het bestreden besluit en de reden waarom u het niet eens bent met het besluit vermeld worden.

Het besluit treedt in werking, ook als er bezwaar wordt gemaakt. Bent u van mening dat, zolang nog niet op het bezwaarschrift is beslist, het besluit niet in werking zou moeten treden, dan kunt u aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant een voorlopige voorziening vragen. Het adres is postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U kunt een verzoek om een voorlopige voorziening ook digitaal indienen bij de rechtbank Oost-Brabant, via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op de genoemde site vindt u de precieze voorwaarden. Een voorlopige voorziening kan alleen worden gevraagd als er ook bezwaar is gemaakt. Daarnaast moet er sprake zijn van een spoedeisend belang.

 

 

Aldus besloten in de vergadering van 6 april 2021

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waalre,

Gemeentesecretaris, Burgemeester,

Naar boven