Ontwerpbestemmingsplan Nijmegen Kanaalhavens - 9 (Oscar Carréstraat 58)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen zijn voornemens om, met toepassing van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan Nijmegen Kanaalhavens - 9 (Oscar Carréstraat 58) aan de gemeenteraad ter vaststelling voor te leggen.

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om op het perceel Oscar Carréstraat 58 een woning te realiseren. In het plan wordt op het betreffende perceel, waar al een woning mogelijk is, als gevolg van duurzaamheidseisen de bouwhoogte aangepast. Daarnaast wordt het reeds toegestane bouwvlak een klein stukje uitgebreid en opgeschoven richting de Oscar Carréstraat om aan te sluiten bij de rooilijn van de naastgelegen bebouwing.

Inzage

Het plan, met de bijbehorende stukken, ligt gedurende zes weken (met ingang van donderdag 6 oktober 2022 tot en met woensdag 16 november 2022) ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 30 te Nijmegen.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.BP10009-ON01

Zienswijze

In de periode van donderdag 6 oktober 2022 tot en met woensdag 16 november 2022 kan eenieder conform artikel 3:15 Algemene wet bestuursrecht een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad, t.a.v. de afdeling Stadsrealisatie (bureau SR30), Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

Het is ook mogelijk om digitaal een zienswijze in te dienen via https://www.nijmegen.nl (zoek op ‘zienswijze doorgeven’). Inloggen met DigiD - of voor bedrijven met Eherkenning - is hierbij verplicht.

Naar boven