Ontwerp-bestemmingsplan Etsberg 38 Vlodrop

Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan ‘Etsberg 38 Vlodrop' voor iedereen ter inzage ligt.

Inzage en raadplegen

Het ontwerp-raadsbesluit en ontwerp-bestemmingsplan liggen met bijbehorende stukken vanaf 4 oktober 2022 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering:

NL.IMRO.1669.BPVDP2022ETSBRG38-OW01

Het plan

Ten zuiden van het buurtschap Etsberg, aan de Etsberg 38, ligt een voormalige agrarische bedrijfslocatie. De agrarische bestemming omgezet naar een woonbestemming. Initiatiefnemer is voornemens om de bestaande bedrijfswoning te renoveren en te gaan gebruiken als burgerwoning. Initiatiefnemer is in dat kader voornemens om een deel van de voormalige bedrijfsbebouwing te behouden, als bijgebouw behorend bij de woning, en de rest te slopen. Initiatiefnemer is ten slotte voornemens om ondergeschikt aan het woongebruik een beroep aan huis uit te oefenen.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Roerdalen, postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet u een afspraak maken. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging te zijn gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bram Schreurs van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888 op maandag t/m vrijdagochtend.

Naar boven