Publicatie voorgenomen grondverkoop Breestraat ongenummerd Sint Anthonis

Het college van Burgemeester en wethouders van Land van Cuijk maakt bekend dat de Gemeente voornemens is om een overeenkomst te sluiten met Region Vastgoedontwikkeling BV voor de verkoop van gronden gelegen aan de Breestraat 5 te Sint Anthonis, kadastraal bekend gemeente Oploo, sectie B, nummer 4472.

Naar het oordeel van de Gemeente is Region Vastgoedontwikkeling BV de enige serieuze gegadigde die in aanmerking komt voor de verkrijging van deze bouwlocatie en de ontwikkeling daarvan.

Bent u het niet eens met deze (voorgenomen) verkoop, dan dient u binnen 20 kalenderdagen na dagtekening van deze publicatie een kort geding aanhangig te maken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, locatie ’s-Hertogenbosch. Deze termijn is een vervaltermijn. Bij gebreke van een tijdige procedure vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt. De Gemeente en Region Vastgoedontwikkeling B.V. zouden anders onredelijk benadeeld worden indien pas na deze (duidelijk kenbaar gemaakte) termijn alsnog tegen het voornemen respectievelijk het aangaan van de overeenkomst zou worden opgekomen. Indien u een kort geding aanspant, verzoeken wij u ons dit binnen voornoemde termijn van 20 kalenderdagen schriftelijk mede te delen, bij voorkeur door het opsturen van de conceptdagvaarding aan jos.rensen@landvancuijk.nl.

Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met Jos Rensen, projectleider van de Gemeente, telefoon 0485-854000 en email: jos.rensen@landvancuijk.nl. Er liggen verder geen stukken ter inzage.

Naar boven