Ontwerpbestemmingsplan ‘Meerstraat ongenummerd Puiflijk (naast 11)

Burgemeester en wethouders van Druten maken bekend dat voor iedereen het ontwerpbestemmingsplan ‘Meerstraat ongenummerd Puiflijk (naast 11)' ter inzage ligt. Het plan voorziet in het toevoegen van een levensloopbestendige woning op het perceel. Het plangebied ligt aan de Meerstraat 11 in Puiflijk.

 

Ter inzage

De schriftelijke stukken behorende bij het ontwerpbestemmingsplan zijn op afspraak in te zien bij de balie Bouwen en Leefomgeving in het gemeentehuis aan Heuvel 1 in Druten. Ook kunt u daar een mondelinge toelichting krijgen. De medewerkers zijn voor het maken van een afspraak telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer 088 432 70 00 of per e-mail via bouwenenleefomgeving@drutenwijchen.nl. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal beschikbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.0225.BPpuiMeerstrOngN11-2202.

 

Zienswijze

De termijn voor het indienen van een zienswijze bedraagt zes weken en vangt aan op 6 oktober 2022 tot en met 16 november 2022. Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van College van B&W, Postbus 1, 6650 AA, Druten. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de medewerkers van de balie Bouwen en Leefomgeving.

 

Kostenverhaal

In verband met het ontwerp bestemmingsplan ‘Meerstraat ongenummerd Puiflijk (naast 11)' is de gemeente een overeenkomst met de initiatiefnemer aangegaan. Vanwege deze overeenkomst wordt er geen exploitatieplan vastgesteld. Tegen deze overeenkomst staat geen bezwaar en beroep open.

 

Druten, 5 oktober 2022

Burgemeester en wethouders van Druten

mevrouw C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld, burgemeester

meneer B.P.P. Janssen, secretaris

 

 

 

 

 

Naar boven