Toestemming voor het wijzigen van de openingstijden van een tankstation aan Europalaan 2 te Nuenen

Het college van burgemeester en wethouders heeft een aanvraag voor een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer ontvangen van Vollenhoven B.V., gelegen aan Europalaan 2, 5674 CA te Nuenen. De aanvraag betreft het wijzigen van de openingstijden van een tankstation.

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de vergunning verlenen.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 29 september 2022 tot en met 2 november 2022 ter inzage bij de gemeente Nuenen. Voor locatie, tijdstippen en dagen waarop u de stukken in kunt zien, verwijzen wij naar de website van de gemeente. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer P. Zeedzen van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 369 0369.

Heeft u direct belang bij dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit schriftelijk een bezwaarschift hiertegen indienen. Uw gemotiveerde bezwaarschrift kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5670 GA Nuenen.

In het bezwaarschrift moet u het volgende opnemen: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en de reden(en) van uw bezwaar. U moet het bezwaarschrift ook ondertekenen.

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na haar bekendmaking. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Het is daarom mogelijk om gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost- Brabant, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. Voorwaarde om een dergelijke voorlopige voorziening te vragen is dat er sprake is van een spoedeisend belang.

Aan deze procedure is het kenmerk D-2022-038081 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

 

Naar boven