Anterieure overeenkomst wijziging bestemmingsplan ten behoeve van het oprichten van drie Ruimte voor Ruimte woningen de Beekstraat / Oude Landen te Nuenen c.a.

Anterieure overeenkomst

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken bekend dat er een anterieure overeenkomst is gesloten tussen de gemeente Nuenen c.a. en P.H.R. Slaats en C.M.M. Driessen. (artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) in samenhang met artikel 6.12 lid 2 Wro).

De overeenkomst heeft betrekking op het voornemen om drie Ruimte voor Ruimte woningen te realiseren aan Beekstraat / Oude Landen te Nuenen. Hiervoor is het noodzakelijk om het bestemmingsplan te wijzigen.

Ter inzage

De zakelijke beschrijving van de inhoud van de anterieure overeenkomst ligt vanaf 30 september 2022 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. De zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst kan op afspraak of tijdens openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen worden ingezien. Voor vragen kan u contact opnemen met de heer A. Ras van de afdeling Ontwikkeling (telefoonnummer 040-2631631).

Tegen de gesloten overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Nuenen, 29 september 2022

Burgemeester en wethouders Nuenen ca

Naar boven