Gemeente Altena - Ontwerpbesluit: voornemen weigeren vergunning Jakobsstaf ongenummerd Werkendam

De gemeente Altena is van plan om een omgevingsvergunning te weigeren. De vergunning is aangevraagd voor het plaatsen van tijdelijke woonunits ten behoeve van huisvesting van werknemers op een locatie aan de Jakobsstaf (ongenummerd) in Werkendam.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt hier nu op reageren.

Wilt u reageren op de vergunning die de gemeente van plan is te weigeren?

De vergunning die de gemeente van plan is te weigeren is vastgelegd in het ontwerpbesluit. U kunt tot 11 november 2022 mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van een zienswijze. De gemeente bekijkt alle reacties bij het nemen van een definitief besluit. Wanneer u niet reageert op het ontwerpbesluit, kunt u later ook niet reageren op het definitieve besluit.

Via de website van de gemeente Altena kunt u een informatieverzoek indienen om de stukken digitaal te bekijken. Kijk daarvoor op gemeentealtena.nl/informatieverzoek of bel naar 0183 - 51 61 00.

Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen met Yvette Mayr via 0183 - 51 64 63.

Naar boven