Schalkwijk, nabij de Goyerbrug in de gemeente Houten ten zuiden van het Amsterdam-Rijnkanaal ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de ontwerp Verklaring van geen bedenkingen voor het realiseren 4 windturbines in lijnopstelling (Windpark Goyerbrug)

Het volgende ontwerpbesluit omgevingsvergunning met de stukken die daarvan deel uitmaken en de ontwerp Verklaring van geen bedenkingen liggen vanaf 29 september 2022 tot en met 9 november 2022 ter inzage:

 

Nabij de Goyerbrug in de gemeente Houten ten zuiden van het Amsterdam-Rijnkanaal, het realiseren van 4 windturbines in lijnopstelling (Windpark Goyerbrug ) UV19016.

 

Inzien ontwerpbesluit

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de ontwerp Verklaring van geen bedenkingen is online in te zien via: www.houten.nl/windparkgoyerbrug. Het is ook mogelijk om het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de ontwerp Verklaring van geen bedenkingen op afspraak in te zien op het gemeentehuis van Houten. Maak hiervoor een afspraak met de gemeente.

Zienswijzen

Als u het niet eens bent met dit ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de ontwerp Verklaring van geen bedenkingen kunt u daarop vanaf 29 september tot en met 9 november 2022 mondeling en schriftelijk zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten. Voor een mondeling zienswijzen moet u een afspraak maken met het team VTH van gemeente Houten.

Schriftelijke zienswijzen moeten ten minste bevatten:

  • uw naam en adres, datum en handtekening;

  • een omschrijving, datum en kenmerk van dit ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de ontwerp Verklaring van geen bedenkingen;

  • de reden(en) waarom u het niet eens bent met dit ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de ontwerp Verklaring van geen bedenkingen.

Stuur uw schriftelijke zienswijze naar:

Gemeente Houten

t.a.v. college van B en W, team VTH

Postbus 30

3990 DA Houten

 

Email: omgevingsloket@houten.nl

Telefoon: 030 – 639 26 11

Meer informatie

https://www.houten.nl/gemeentelijke-organisatie/wet-en-regelgeving/bezwaar-voorlopige-voorziening-en-beroep

Naar boven