Projectuitvoeringsbesluit Klein maar Fijn te Woudenberg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudenberg maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.10 van de Crisis- en herstelwet een projectuitvoeringsbesluit hebben verleend voor het bouwplan ´Klein maar Fijn´.

Het bouwplan

Klein maar Fijn Wonen betreft de ontwikkeling van 30 tijdelijke sociale huurwoningen op de locatie tussen de Vermeerlaan en Europaweg, ter plaatse van een honden uitlaatplaats, adres Europaweg ongenummerd, kadastraal bekend sectie H nr. 1058.

Het projectuitvoeringsbesluit strekt ertoe alle bestuursrechtelijke toestemmingen te vervangen die nodig zijn voor de verwezenlijking van het project. Op deze wijze wordt de vergunningverlening voor dit bouwproject versneld, omdat alle benodigde besluiten in één keer kunnen worden genomen. In dit geval gaat het om de volgende besluiten:

• een hogere grenswaarde ingevolge de Wet geluidhinder;

• omgevingsvergunning voor de activiteit ´bouwen´;

• omgevingsvergunning voor de activiteit ‘afwijken bestemmingsplan’;

Inzien

Het besluit met de bijbehorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing, ligt met ingang van woensdag 28 september 2022 tot en met dinsdag 8 november 2022 ter inzage in het gemeentehuis van Woudenberg. Het projectuitvoeringsbesluit is ook in te zien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Belanghebbenden kunnen beroep instellen (gedurende de terinzagetermijn) bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA in Den Haag. U bent belanghebbende als u:

  • 1.

    tijdig bij het college van burgemeester en wethouders een zienswijze naar voren hebt gebracht;

  • 2.

    redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u geen zienswijze over het ontwerpplan naar voren hebt gebracht;

  • 3.

    door een wijziging ten opzichte van het ontwerpplan in een ongunstiger positie wordt gebracht.

Op dit besluit is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat een belanghebbende de beroepsgronden in het beroepschrift opneemt en dat er na afloop van de beroepstermijn geen nieuwe beroepsgronden meer mogen worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is. Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de bovenstaande beroepstermijn beroep is ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt de inwerkingtreding opgeschort totdat de Afdeling op het beroep beslist.

 

Naar boven